Bra investering för ett aktiv liv med bebis - bärsele!

Jag vet inte vad vi hade gjort utan vår bärsele.

 Den har räddat så många situationer. Vilja har inte varit en bebis som varit nöjd med att ligga ner själv i vaggan, sängen eller babynestet. Och eftersom det är en del saker en behöver göra ibland. Som att städa, plocka i och ur diskmaskinen och så vidare. Så har bärselen varit en räddare i nöden.

Bebis får vara nära och mamman får lite saker gjort. Efter en stund så tröttnar en faktiskt på att sitta i soffan i total bebisbubbla.

Vi har ju faktiskt också fått fina turer o skog och mark, lite runt omkring där en inte kommer fram med vagn. Som bilderna visar, en härlig tur längs med en av fäbodstigarna här på byn, det här var stigen upp mot Risåsens fäbodar.

Så en bärsele, det är mitt bästa tips. Om du sedan väljer Babybjörn eller något annat, det tror jag är mindre viktigt. Det  är så mycket val en ska ta som förälder att en blir tokig. Och läser man diskussionsgrupper och så vidare så blir en bara förvirrad.

Vår, som vi fått ärva är en Babybjörn one , har fungerat bra för oss. Sedan är jag ingen expert på det här. Men väntar du bebis så borde detta prioriteras.  Löp och köp, finns säkert väldigt fina begagnade att få tag på också.



Kommentarer

Populära inlägg