Drömhelg med extra sol

Vilken fantastiskt helg det blev. Äntligen så tittade solen fram efter mer och mer snö. Det kändes hopplöst en stund. För alltså, kommer det någonsin en vår i år?

Och så plötsligt kommer solen, och i och med det - så blir livet med oändliga massor av snö helt ok. Det gör inget kära moder natur. Vi klarar det! Men gärna mer sol lite då och då för att liksom fylla på just det förrådet. Att orka med snön.

Jag älskar vinter och snö. Tro det eller ej. Men i år känns det oändligt. Vi är i mitten av Mars och det är 1 meter snö.

Det kommer väl en vår i år också antar jag.

Helgen tillbringades mycket på skidor, med solglasögon på och med resultatet av en något röd näsa. Helt klart värd det.

Vilja gillar verkligen att åka i fjällpulkan, det är verkligen toppen! Vi kommer ut på lite allt möjligt. Fredagen skidade vi på en sjö. I lördags så tog vi en längre tur efter skoterspår. I söndags så körde vi intervaller på skidorna, där en av oss var vid pulkan där Vilja sov. Funkade klockrent det med. Vi har även transporterat oss i snö utan spår med pulkan för att ta oss till stugan för att laga mat.

Laga mat utomhus, det är liksom lite extra lyxigt.  Så ett litet miniäventyr för att ta sig till stugan i djup snö klämde vi också in. Mat och kaffe som lagades över öppen eld. Ja ni förstår - så där extra härligt!






Kommentarer

Populära inlägg