En bra investering för ett aktivt liv med bebis (Vinter) - en bra åkpåse!

Det är tur att jag har vänner som varit mammor och som kan komma med bra tips. Den här åkpåsen blev jag tipsad av genom Susanne.

Vi var på jakt efter en bra lösning till fjällpulkan. Där ligger hon så nära backen att det känns lite extra viktigt med något som är lite extra gediget och står emot. Vi funderade på liggunderlag, fårskinn och så använda den åkpåsen vi hade som tillhör vagnen. Men den här lösningen är så mycket enklare. Och den här åkpåsen är betydligt mer ombonad och gör att hon ligger mer skyddad runt huvudet.

Vi köpte en åkpåse i fårskinn och den har vi använt massor redan. Den här valde vi: Nordlys

Dock är den väldigt varm, så det här är en åkpåse för kallare väder. I alla fall för oss, Vilja är ganska varm generellt så när det bara är några minusgrader så använder vi den inte i vagnen. Då har vi åkpåsen som hör till vagnen. Men i pulkan har vi den alltid.

Den är väldigt finurlig också, för man kan dra upp dragkedjan hela vägen ner och öppna upp vilket gör att den även kan användas som ett skinn att sitta på. Eller bara öppna upp i botten, när benen blir längre. Så jag ser att den här kommer att användas i flera år framåt. Bra investering, helt klart.







Kommentarer

Populära inlägg